Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Registrų centras primena: metinių finansinių ataskaitų rinkinius už 2015 m. turi pateikti ir nevyriausybinės organizacijos

2016 m. gegužės 3 d.

Įsibėgėjus finansinių ataskaitų teikimo laikotarpiui Registrų centras primena, jog kartu su verslo įmonėmis 2015 m. metinių finansinių ataskaitų rinkinius Juridinių asmenų registrui turi pateikti ir viešosios įstaigos, asociacijos bei labdaros ir paramos fondai.

Metinių finansinių ataskaitų rinkiniai Juridinių asmenų registrui teikiami tik elektroniniu būdu, juridinio asmens vadovui ar įgaliotam asmeniui elektroniniu parašu prisijungus prie Registrų centro elektroninių paslaugų sistemos. Tam, kad pateiktų finansines ataskaitas, nereikalinga jokia papildoma programinė įranga, tereikia interaktyviai užpildyti finansinių ataskaitų rinkinį ir įkelti reikalingus dokumentus PDF formatu.

Registrų centro duomenimis, jau dabar 2015 m. metinių finansinių ataskaitų rinkinius Registrų centrui jau yra pateikę apie 12 tūkst. tokią prievolę turinčių juridinių asmenų, iš jų - apie 600 asociacijų, viešųjų įstaigų bei labdaros ir paramos fondų kartu sudėjus.

Daugiau nevyriausybinėms organizacijoms naudingos informacijos apie metinių finansinių ataskaitų rinkinių teikimą rasite čia.