Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Juridiniams asmenims - galimybė teikti metinės finansinės atskaitomybės dokumentus Registrų centrui interaktyviai

2008 m. balandžio 22 d.

Valstybės įmonė Registrų centras toliau tobulina savo nuotoliniu būdu teikiamas paslaugas. Nuo šiol juridiniai asmenys, privalantys teikti metinės finansinės atskaitomybės dokumentus Juridinių asmenų registrui, galės tai daryti interaktyviai (on-line).

Įmonės, sudariusios su Registrų centru sutartį dėl finansinės atskaitomybės ir kitų dokumentų teikimo elektroniniu būdu, 2007 m. finansinės atskaitomybės dokumentus galės pildyti ir teikti tiesioginės kreipties būdu. Joms nebereikės parsisiųsti ir įsidiegti specialios programinės įrangos ABBYY eFormFiller. Naujoji interaktyvi finansinės atskaitomybės dokumentų pildymo ir teikimo sistema bus dar patogesnė vartotojui. Pildomo finansinės ataskaitos rinkinio duomenys bus išsaugomi serveryje, todėl įmonės darbuotojas pagal poreikį galės tęsti ataskaitų pildymą vėliau ir pateikti jas Registrų centrui jam patogiu laiku. Kartu sistema užtikrins, kad bus pateikta paskutinė aktuali finansinės atskaitomybės versija.

"Tikimės, jog šia operatyvia ir patikima elektronine paslauga naudosis visi juridiniai asmenys, taupantys laiką",- sakė Kęstutis Sabaliauskas, Registrų centro direktorius.

 

Naujoji sistema taip pat suteiks galimybę pačiam įmonės vadovui pateikti el. būdu finansinės atskaitomybės dokumentus net ir nesudarius sutarties su Registrų centru dėl dokumentų teikimo elektroniniu būdu. Tuo tikslu vadovui reikės savo vardu  prisijungti prie Registrų centro elektroninių paslaugų sistemos ir pateikti metinės finansinės atskaitomybės dokumentus.

 

Daugiau informacijos apie interaktyvų metinės finansinės atskaitomybės dokumentų teikimą Registrų centrui galima rasti įmonės interneto svetainėje www.registrucentras.lt/jar


VĮ Registrų centro atstovė spaudai Lina Balkevičienė
Tel. (8 5) 268 8366
Mob. tel. 8 614 10170
El. p.: l.balkeviciene@registrucentras.lt
http://www.registrucentras.lt/
Skype: lina.balkeviciene