Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Naujas Registrų centro administracines patalpas įrengs "Caverion Lietuva"

2022 m. gruodžio 28 d.

Naujas Registrų centro administracines patalpas sostinės Studentų gatvėje įrengs pažangių ir tvarių statybos bei inžinerijos paslaugų bendrovė "Caverion Lietuva". Šią savaitę įmonės pasirašė 11,5 mln. eurų (be PVM) vertės administracinių patalpų kapitalinio remonto darbų sutartį.

Naujų administracinių patalpų įrengimas yra viena iš prioritetinio projekto, kuriuo be šiuolaikiškų darbo vietų numatoma įrengti ir patalpas naujam duomenų centrui, dalių. Pastarieji metai visiems buvo kupini iššūkių, tačiau niekada neabejojome, kad galime juos visus įveikti. Šiandien džiaugiamės pasirašydami darbų sutartį su bendrove, kuri, tikime, savo pažangius ir tvarius sprendimus pritaikys ir naujose Registrų centro administracinėse patalpose", - sakė Registrų centro generalinis direktorius Saulius Urbanavičius.

"Kurti darnias ergonomiškas darbo sąlygas yra šiuolaikinės visuomenės siekiamybė ir mūsų organizacijos verslo esmė. Džiaugiamės unikalia partneryste su Registrų centru ir galimybe mūsų komandai prisidėti prie pažangaus projekto įgyvendinimo", - teigė "Caverion Lietuva" generalinis direktorius Egidijus Šydeikis.

Pagal pasirašytą rangos darbų sutartį "Caverion Lietuva" atliks kapitalinio remonto darbus Vilniaus Studentų g. esančiose patalpose, kur bus sukurta apie 550 darbo vietų ir į jas perkelti Registrų centro darbuotojai iš įmonės patikėjimo teise valdomų patalpų sostinės V. Kudirkos gatvėje.

Darbų metu bus pertvarkomos šiuo metu pastate esamos patalpos, įrengiant naujas pastato inžinerines sistemas, išardant esamas mūrines pertvaras ir įrengiant naujas pertvarines sienas, sukuriant naujas darbo vietas. Atnaujintos administracinės patalpos atitiks visus keliamus reikalavimus, bus pritaikytos negalią turintiems asmenims.

Pagal sutartį taip pat numatyta sutvarkyti aplink objektą esančią teritoriją, kurioje bus įrengtos dviračių ir paspirtukų laikymo vietos su įkrovimo vietomis, taip pat bus įrengtos elektrinių automobilių įkrovimo stotelės. Laikantis įmonės strategijoje iškeltų tvarumo tikslų ant pastato stogo numatoma įrengti saulės elektrinę, o siekiant efektyvaus energinių išteklių panaudojimo bus įdiegta šiuolaikiška pastatų valdymo sistema.

Administracinio pastato remonto darbus numatoma užbaigti kitų metų ketvirtąjį ketvirtį. Atlaisvinus patalpas V. Kudirkos gatvėje, jos bus perduotos Turto bankui.

Apie Registrų centrą

Registrų centras tvarko pagrindinius valstybės informacinius išteklius - valstybės registrus ir informacines sistemas - ir tai darydamas vadovaujasi jų valdytojų (skirtingų valstybės institucijų) nustatytomis tvarkomis ir taisyklėmis. Šiuo metu Registrų centras prižiūri 10 valstybinės reikšmės registrų ir apie 20 informacinių sistemų bei nuolatos teikia pasiūlymus jų valdytojams dėl registrų ir sistemų atnaujinimo, taip pat pagal poreikį diegia valdytojų patvirtintus registrų ir sistemų modernizavimo sprendimus. 

Apie "Caverion Lietuva"

"Caverion Lietuva" yra viena didžiausių statybos inžinerijos ir statinių ūkio priežiūros įmonių Lietuvoje. Įmonė teikia pažangius techninius sprendimus ir paslaugas nekilnojamojo turto, pramonės gamybos ir infrastruktūros vertės kūrimo procesuose. Paslaugos apima visus statinio gyvavimo ciklo etapus: projektavimą, statybą, priežiūrą ir rekonstrukciją. Bemaž 30 metų Lietuvoje veikianti įmonė priklauso tarptautinei "Caverion" korporacijai. Įmonėje dirba 490 darbuotojų, 2021 m. apyvarta viršijo 36 mln. Eurų.

 


Kontaktinis asmuo

Daiva Bumblytė

Komunikacijos skyriaus vadovė

Mob.: +370 686 23240

El.p.: Daiva.Bumblyte@registrucentras.lt