Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Registrų centro komunikacijai vadovauti pradeda D. Bumblytė

2020 m. rugpjūčio 3 d.

Pagrindinius šalies registrus ir informacines sistemas tvarkančio Registrų centro komunikacijai vadovauti pradeda ilgametę patirtį viešųjų ryšių ir rinkodaros srityje sukaupusi Daiva Bumblytė.

Atvirą konkursą laimėjusi D. Bumblytė įmonės Komunikacijos skyriui vadovauti pradėjo nuo rugpjūčio 3 dienos.

"Pastarosiomis savaitėmis visi galėjome įsitikinti, kad Registrų centras tvarko kritinės svarbos valstybės informacinius išteklius. Šiandien įmonė susiduria su įvairiais iššūkiais, todėl aiški, sklandi ir savalaikė komunikacija yra neatsiejama įmonės veiklos dalis. Neabejoju, kad laukia didžiulis institucijos reputacijos atstatymo ir pasitikėjimo jos vykdoma veikla sustiprinimo darbas. Pirmiausiai veiksmais, o po to ir komunikuojant", - sako D. Bumblytė.

Tarptautinės komunikacijos magistro laipsnį turinti D. Bumblytė komunikacijos srityje dirba jau daugiau nei 20 metų.

Pastaruoju metu D. Bumblytė dirbo strateginės komunikacijos agentūros "Publicum" vykdomąja direktore. Ji taip pat yra dirbusi pasaulinės informacinių technologijų bendrovės "Hewlett-Packard" marketingo vadove Baltijos šalyse, vadovavo Valstybinės mokesčių inspekcijos komunikacijai, dirbo viešųjų  ryšių su visuomene agentūroje "A.Jonkus ir partneriai".

 


Kontaktinis asmuo

 

Atstovas spaudai
Mindaugas Samkus
Tel. (8 5) 268 8366
Mob. (8 605) 69 286