Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Registrų centro IT strategiją įgyvendins M. Rameika

2020 m. birželio 1 d.

Valstybinės reikšmės registrų ir informacinių sistemų valdymas, jų priežiūra ir technologinis vystymas patikėtas ilgametę patirtį IT srityje turinčiam Mantui Rameikai. Nuo birželio 1-osios jis pradėjo eiti Registrų centro IT centro direktoriaus pareigas.

"Registrų centras yra viena didžiausių IT išteklių valdytojų Lietuvoje, tad iššūkių ir prasmingos veiklos tikrai netrūks. Vienas svarbiausių strateginių tikslų - užtikrinti efektyvų įmonės valdomų informacinių sistemų bei registrų vystymą, kad sukurti IT sprendimai atitiktų valstybės lūkesčius ir gyventojų poreikius", - sako M. Rameika.

Jo teigimu, vienas pirmųjų uždavinių bus įsigilinimas į esamą situaciją, probleminių sričių identifikavimas ir jų sprendimas.

"Paslaugų skaitmenizavimas, jų pritaikymas išmaniesiems įrenginiams ir naudotojų patirties gerinimas šiandien yra kaip niekad aktualus, tad šiai sričiai bus skiriamas vienas didžiausių prioritetų. Visa tai turi būti daroma išlaikant stabilų sistemų veikimą ir užtikrinant maksimalų saugumo lygį", - apie savo veiklos prioritetus kalba naujasis Registrų centro IT centro vadovas.

Prieš prisijungdamas prie Registrų centro vadovų komandos, M. Rameika buvo vieno didžiausių šalyje komercinių bankų "Luminor" IT vystymo vadovu, prieš tai keletą metų užėmė vadovaujančias IT pareigas tuometiniame DNB banke.

Fiziko išsilavinimą Vilniaus universitete įgijęs M. Rameika taip pat yra dirbęs bendrovėse "Maxima grupė", "Invalda asset management" ir "Ernst & Young".

Registrų centras šiuo metu prižiūri 11 nacionalinių registrų ir apie 20 valstybinės reikšmės informacinių sistemų. Siekdama prisidėti prie pažangios valstybės ir visuomenės vystymosi įmonė skatina atsakingą elektroninių paslaugų plėtrą.


Kontaktinis asmuo

Atstovas spaudai
Mindaugas Samkus
Tel. (8 5) 268 8366
Mob. (8 605) 69 286
El. p. Mindaugas.Samkus@registrucentras.lt