Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Registrų centras suformavo aukščiausio lygio vadovų grandį: už įmonės paslaugų vystymą bus atsakinga D. Vilytė

2019 m. spalio 17 d.

Nuo spalio 17dienos Paslaugų valdymo direktoriaus pareigas Registrų centre pradeda eiti Diana Vilytė.

Pasak Registrų centro generalinio direktoriaus Sauliaus Urbanavičiaus, Paslaugų valdymo direktoriui įmonėje tenka kertinės atsakomybės, o jo kuruojamos veiklos efektyvumas, didžiąja dalimi, lemia Registrų centro strateginių tikslų įgyvendinimą.

"Į šią poziciją siekėme atsirinkti patyrusį, savo profesiniais pasiekimais ir reputacija dvejonių nekeliantį vadovą. Tikime, kad mums pavyko. Lūkesčiai naujajam direktoriui nemaži, kadangi iššūkių ir potencialo Registrų centro paslaugų vystyme netrūksta. Tad su naujojo vadovo atėjimu ilgainiui tikimės ir proveržio geriau atliepiant savo klientų poreikius", - sako S. Urbanavičius.

Paslaugų valdymo direktorius įmonėje pirmiausia bus atsakingas už rinkos dalyvių - viešojo ir privataus sektoriaus - poreikių analizę, esamų bei kuriamų informacinių sistemų jiems pritaikymą. Naujojo vadovo veiklos srityje taip pat bus didžiausia Lietuvos informacinė sistema - e. sveikata, kitos skirtingoms visuomenės grupėms ir institucijoms aktualios sistemos.

"Lietuvoje turime sparčiausią internetą, milžinišką duomenų panaudojimo ir jų pagrindu sukurtų paslaugų vystymo potencialą. Sudėtingiausia su mūsų pačių įpročiais, kurie turi keistis. Viešasis sektorius turi imti sparčiau vytis verslą ir žengti koja kojon su laiku ar net būti žingsniu priekyje. Čia turime daug ir kryptingai dirbti", - teigia D. Vilytė.

Ekonomikos mokslų išsilavinimą turinti D. Vilytė nuo 2014 metų pabaigos ėjo Viešųjų pirkimų tarnybos direktorės pareigas, iki tol vadovaujančias pareigas ėjo VŠĮ "Verslo paramos agentūra", Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos taryboje, VšĮ "Atviros Lietuvos fondas".

Su D. Vilytės atėjimu Registrų centras užbaigė aukščiausios grandies vadovų - direktorių komplektaciją. Pagal naująją šių metų kovo 1 dienos įsigaliojusią Registrų centro organizacinę struktūrą, už pagrindines įmonės veiklos sritis atsakingi 6 tiesiogiai įmonės generaliniam direktoriui pavaldūs direktoriai.

Šiemet prie vadovų komandos taip pat prisijungė klientų aptarnavimo direktorė Daiva Karaliūnienė, strateginio vystymo direktorius Adrijus Jusas, registrų tvarkymo direktorius Kazys Maksvytis, Informacinių technologijų centro direktorius Rolandas Ryliškis ir finansų ir administravimo direktorius Sergejus Ignatjevas. Šiuo metu vyksta paskutinioji atranka į vadovaujančią poziciją - ieškoma Teisės departamento vadovo.


Kontaktinis asmuo

Atstovas spaudai

Mindaugas Samkus

Tel. (8 5) 268 8366

Mob. (8 605) 69 286

El. p. Mindaugas.Samkus@registrucentras.lt