Vartotojas: Anonimas [prisijungti...]

  Registruotis vizitui Savitarna      Kontaktai      Neįgaliųjų versija      LT  |  EN
RC logotipas

Turtas ir apribojimai Juridiniai asmenys Adresai Gyventojai
 

Naujienos
pixel
pixel

Juridinių asmenų registro išrašai - Registrų centro elektroninės prekybos sistemoje

2008 m. sausio 9 d.

Valstybės įmonė Registrų centras tobulina savo nuotoliniu būdu teikiamas paslaugas. Dabar Juridinių asmenų registro (JAR) išrašus galima įsigyti Registrų centro elektroninės prekybos sistemoje. Naudojant šią sistemą galima įsigyti trumpąjį išrašą (identifikacinius duomenis) apie Juridinių asmenų registro objektą, pagrindinių duomenų išrašą, išplėstinį išrašą ir išplėstinį išrašą su istorija.

Registrų centro Juridinių asmenų departamento viršininkė Onutė Bernotienė teigia, kad naujoji paslauga suteikia galimybę operatyviai užsisakyti ir gauti duomenis bei informaciją apie Juridinių asmenų registro objektus. Klientams nebereikia rašyti ir siųsti Registrų centrui prašymų dėl registro duomenų parengimo ir pateikti dokumentų dėl apmokėjimo už suteikiamą paslaugą. Be to, nereikia atvykti atsiimti užsisakytų išrašų. Pažymėtina, kad Juridinių asmenų registro išrašų kaina, naudojantis el. prekybos sistema, išlieka nepakitusi.

Norint įsigyti pageidaujamus išrašus, pakanka Registrų centro interneto tinklalapyje http://www.registrucentras.lt/  pasinaudoti "Neatlygintinos paieškos Juridinių asmenų registre" puslapiu kaip katalogu, susirasti dominantį juridinį asmenį ir "įdėti" į pirkinių krepšelį norimą jo išrašą. Už pasirinktas prekes galima sumokėti pasinaudojant AB banko "Hansabankas" ir AB SEB Vilniaus banko el. bankininkystės sistemomis. Juridinių asmenų registro išrašai suformuojami, gavus banko pranešimą apie sėkmingą apmokėjimą už paslaugas, o pačius išrašus galima atsiimti krepšelio peržiūros puslapyje pasinaudojus peržiūros nuorodomis. Apmokėtos prekės Registrų centro interneto svetainėje laikomos ne ilgiau kaip 48 valandas nuo krepšelio apmokėjimo momento.


Atstovė spaudai Lina Balkevičienė. Tel. (8~5) 2688 366, Mob. (8-614) 10170, el.p. l.balkeviciene@registrucentras.lt